Schooltijden 8:30-15:00 uur, vrijdag tot 12:00 uur

El Amien Lyceum

Het bestuur van de El Amienscholen is verheugd u mede te delen dat deze voornemens is op korte termijn een islamitische VO-school in Amsterdam te openen!

Een belangrijke voorwaarde om deze school op te kunnen richten, is dat er voldoende belangstelling moet zijn. Ouders dienen officieel aan te geven dat zij behoefte hebben aan dit islamitisch lyceum.

Om ons initiatief te steunen, kunt u als ouder een ouderverklaring op de website van DUO afgeven. Deze verklaring kunnen alle ouders afgeven, die in Amsterdam e.o. wonen, en kinderen hebben in de leeftijdscategorie van 10 t/m 12 jaar. Het afgeven van een ouderverklaring is slechts bedoeld om uw steun kenbaar te maken. Het is geen inschrijving op de nieuwe school. We rekenen op uw steun en hopen u in de nabije toekomst te mogen verwelkomen op het nieuwe islamitische lyceum.

Voor meer informatie en om een ouderverklaring af te geven, bezoek de website van het El Amien Lyceum: www.elamienlyceum.nl

Vorige El Amien is gezond!
Saaftingestraat 312
1069 BW Amsterdam

8:30-15:00 uur, vrijdag tot 12:00 uur

Onderwerpen

Wij zijn El Amien!

30 jaar geleden is de basisschool El Amien opgericht om kinderen goede onderwijs- en ontwikkelingskansen te geven vanuit de islamitische principes. El Amien betekent ‘de betrouwbare’ in het Arabisch en is een van de bijnamen van onze profeet Mohammed, vrede zij met hem.

Copyright © 2023 IBS El Amien 1. Alle rechten voorbehouden.